Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Iraklis Pantsios story...

  Με αφορμή την νέα του συλλογή για την άνοιξη-καλοκαίρι 2013 και τις ετοιμασίες για την επερχόμενη παρουσίαση της, ο σχεδιαστής Ηρακλής Πάντσιος μιλά για την πορεία του στον χώρο της Ελληνικής μόδας και τα μελλοντικά του σχέδια..




  • Ποια ήταν η αιτία να ασχοληθείς με τον χώρο της μόδας?
Η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα υψηλής ραπτικής και η μητέρα μου διατηρούσε boutique στην πόλη της Θεσσαλονίκης. "Μπλεγμένος" από μικρός λοιπόν με τον χώρο της δημιουργίας, αποφάσισα να παρακολουθήσω μια ιδιωτική σχολή σχεδίου.

  • Ετοιμάζεσαι για την 5η κατά σειρά επίδειξη σου, για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013. Ποια ήταν η μέχρι τώρα πορεία σου, ως νέος Έλληνας σχεδιαστής?
Ξεκίνησα δυναμικά με την πρώτη μου ολοκληρωμένη επίδειξη στο European Fashion Forward Week 2009, ανοίγοντας την διοργάνωση. Μετέπειτα είχα την τύχη να συνεργαστώ και να πουλήσω σχέδια μου στο Brand της Jennifer Lopez "JLO". Το διάστημα 2008-09 είχα αναλάβει την προσωπική συλλογή της Βίκυς Κουλιανού για 2 σεζόν. Και έκτοτε διατηρώ το κατάστημα μου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και επεκτείνομαι συνεχώς.







  • Πως θα χαρακτήριζες την γυναίκα που φοράει ρούχα και αξεσουάρ από το "I" Store by Iraklis Pantsios?
Εκρηκτική, σίγουρη, Fashionista και πάνω από όλα με την δική της άποψη για τη μόδα.

  • Από τα αγαπημένα ρούχα και αξεσουάρ του "I" Store by Iraklis Pantsios, είναι οι φόρμες και οι τσάντες που αγαπήθηκαν και φορέθηκαν πολύ. Το περίμενες αυτό?
Όντως δεν το περίμενα οι φόρμες που σχεδίασα να φορεθούν τόσο πολύ. Όσο για τις τσάντες είναι απαραίτητο αξεσουάρ της γυναίκας και με τιμάει ιδιαίτερα που οι γυναίκες βρήκαν ανάμεσα στα σχέδια μου το δικό τους αγαπημένο αξεσουάρ. Και με τιμά ιδιαίτερα αυτό γιατί το "I" Store by Iraklis Pantsios, αποτελεί από τις ελάχιστες ελληνικές εταιρείες Ελλήνων σχεδιαστών που τολμήσαμε να βάλουμε το όνομα μας σε ταμπέλα-Brand.

 from S/S 2013


  • Τα μελλοντικά σου σχέδια?
Είναι η επέκταση μου στα Βαλκάνια. Το 2012 έκανα ένα δημιουργικό ξεκίνημα στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, που πάει πολύ καλά και συνεχίζω για τα επόμενα "I" Stores.

Greece store

Bulgaria-Bansko store



Αναμένουμε λοιπόν το επόμενο Fashion Show S/S 2013, που αποτελεί από τα hot γεγονότα της πόλης της Θεσσαλονίκης και σου ευχόμαστε καλές δουλειές.





"Μπορείτε να βρείτε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της νέας συλλογής S/S 2013 στα καταστήματα "I" Store by Iraklis Pantsios:
  • Λασσάνη 1 - Προξένου Κορομηλά Θεσσαλονίκη Κέντρο, Ελλάδα
  • Πολύχρονο Χαλκιδικής-Shopping Center, Ελλάδα
  • Πίριν 40 Bansko, Bulgaria 
μπορείτε επίσης να έρθετε σε επικοινωνία μέσω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

tell us your thought.....